Huisautomatisering

De mogelijkheden van huisautomatisering zijn inmiddels onbeperkt. TogIT helpt u om deze mogelijkheden in uw huis te brengen.

Verlichting

Hoe mooi is het als uw verlichting online te bedienen is? Bent u niet thuis? Uw verlichting gaat vanzelf aan afhankelijk van bijvoorbeeld vooringestelde timers of zonsop/ondergang. Geef inbrekers geen indruk dat u niet thuis bent. Dit zonder dat u ergens aan hoeft te denken.

Verwarmingsketel

Wilt u ook uw verwarmingsketel online kunnen besturen? Alvast de verwarming aanzetten voordat u thuiskomt? Of wellicht een automatisch schema op basis van timers. ‘s-Avonds lekker een warme slaapkamer en ‘s-ochtends een voorverwarmde woonkamer. Dit is allemaal mogelijk door de besturing van uw ketel te koppelen aan een huisautomatiseringssysteem (HAS).

Energiemeting en besparing

Wilt u grip houden op uw energiekosten? Door uw slimme energiemeter te koppelen aan een HAS kunt u altijd inzicht hebben in uw energieverbruik.

Koppelt u ook uw zonnepaneel installatie aan uw HAS dan kunt u in combinatie met slimme schakelaar bijvoorbeeld apparaten inschakelen/uitschalen op basis van de levering van zonne-energie. Dan bent u alvast voorbereid als de saladeringsregeling afgebouwd is.

Ventilatie

Door verkeerde ventilatie verliest u onnodig warme uit uw huis of wordt uw woning te vochtig. Als uw ventilatie systeem gestuurd wordt door een HAS dan kunt u gericht uw ventilatiesysteem in of uitschakelen afhankelijk van de situatie. Dat bespaart energie en is goed voor uw gezondheid!

Inbraakbeveiliging

Op diverse locaties in uw woning kunnen sensoren geplaatst worden die waken over uw eigendommen. Uiteraard is het buitenhouden van inbrekers belangrijk maar eenmaal binnen is het prettig als inbrekers niet onopgemerkt blijven. De sensoren waarschuwen u of uw buren met een alarm of online op uw smartphone. Slaap lekkerder en ga meer gerust op vakantie!

Camerasysteem

Ook kunt u voor het waken over uw eigendommen diverse camera’s plaatsen en koppelen aan uw HAS. U kunt zelfs slimme objectdetectie en gezichtsdetectie technieken toepassen om extra automatische bewaking in te stellen. Zo heeft u uw eigen digitale waakhond!

Maak snel een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!